Ajuntament de Reus
lupa
teatres de reus
Reus ciutat de teatres

Teatres de Reus

Altres espais

El panorama teatral de la ciutat es completa amb espais de caire no professional, a l’aire lliure, i escenaris de petit format o especialitzats, que configuren una oferta diversa per a tot tipus de públic. 

La Palma

La Palma

És un teatre a l’aire lliure, construït a principi del segle XX, però rehabilitat a finals dels 90. És un equipament municipal amb capacitat per a unes 800 persones a l’exterior i permet programar cinema a la fresca, concerts de terrassa, però també ser la seu de festivals de blues i de reggae. Disposa d’una sala polivalent amb aforament per a 400 persones utilitzada sobretot per a actuacions musicals.

Cal Massó

El Centre d'Art Cal Massó és un espai multidisciplinar, gestionat a través de la col·laboració entre l’Ajuntament i una empresa adjudicatària, formada pels gestors culturals vinculats al món de la producció cultural i àudiovisual, Isaac Albesa i Víctor Cavaller, que plantegen una programació amb música en directe, cinema i teatre, i amb tallers i sessions específiques en diferents àmbits de les arts escèniques, com el circ, la dansa i l’expressió corporal en general.

www.calmasso.cat[email protected]

c/Pròsper Bofarull, 7 Reus 43202

Tel: 977 269 629 | Mb: 617811729

Teatre de l'Institut Baix Camp

És el teatre del centre educatiu, que a més d’actuar com equipament propi, participa activament en les programacions dels diferents festivals que es realitzen a la ciutat: Trapezi i Cos.

Dins la xarxa Teatres de Reus, aquest equipament ha aconseguit establir una programació destinada a la comunitat educativa de tota la ciutat durant el període docent. Actualment, té una capacitat total per a 318 persones.

C/ Jacint Barrau, 7 

43202 Reus

Tel: 977 310 953 | Fax 977 314 721

[email protected]

www.iesbaixcamp.org

Teatre de l'escola La Salle

És el teatre del centre educatiu, amb una aforament de 865 localitats. S'hi han posat en escena òperes, sarsueles, ballets i teatre i han trepitjat l'escenari companyies com Dagoll Dagom, el Tricicle, Teatre Lliure, etc ...

Col·legi La Salle Reus

Plaça Pastoreta, 10 | 43205

Telèfon: 977 75 46 06 | Fax 977 75 62 19

Web del Teatre La Salle