Ajuntament de Reus
lupa
teatres de reus
Reus ciutat de teatres

Teatres de Reus

Fortuny

Fortuny

El Teatre Fortuny neix el 1882 impulsat pel nucli dirigent de la burgesia reusenca i motivat per la necessitar de dotar Reus d’un teatre equiparable a les primeres ciutats catalanes. Des de la seva inauguració fins el 1883, el teatre va viure les vicissituds dels diferents empresaris que el van gestionar. Pels seus escenaris hi van desfilar tot tipus d’espectacles, des dels més populars fins a les companyies més importants de l’època, passant per la introducció al cinema.

El teatre es va reinaugurar l’any 1988, gestionat pel Consorci del Teatre Fortuny, que formen tres institucions públiques: Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Reus.

El Teatre Fortuny té capacitat per 850 espectadors. Actualment, la gestió de la programació està al càrrec del Consorci del Teatre Fortuny, integrat per diverses administracions públiques. El teatre de text, l’òpera, la música o la dansa conformen l’oferta del Teatre Fortuny.

Teatre Fortuny
Plaça de Prim, 4
Tel. 977 010 657
Web: www.teatrefortuny.cat

Horaris de venda d’entrades

A la taquilla del Teatre Fortuny de dilluns a divendres, d'11h a 13h i de 18h a 20h (plaça de Prim, 4. Tel. 977 010 659). La taquilla del Teatre Fortuny obre 1h abans de començar l’espectacle.