reus.cat
lupa
teatres de reus
Reus ciutat de teatres

Teatres de Reus

Programació

MARC PARROT

Turisme per la memòria

Fortuny Dia 04/06/2024 - 20:30 h

MARC PARROT
Turisme per la memòria

Amb motiu dels 30 anys de carrera, Marc Parrot ha reat un nou espectacle en el que reviu, a través de les cançons, el que ha estat el seu recorregut artístic

Turisme per la memòria no és només una celebració.
Amb motiu dels 30 anys de carrera, en Marc Parrot ha creat un nou espectacle en el qual reviu, a través de les cançons i en un ordre cronològic, el que ha estat el seu recorregut artístic.
Partint d'un escenari completament buit en Marc, tot sol, va construint i recreant espais que ens conviden a recórrer de nou el que ha estat la seva trajectòria.
L'apropament es produeix des d'una visió personal, que tal com passa amb els somnis o els records, s'adeqüen i amollen a la mirada actual.
Per aconseguir-ho, l'espectacle va més enllà d'un concert, utilitzant recursos escènics i performatius que l'allunyen un cop més del que seria previsible.
En aquesta aventura compta amb la complicitat de la Irene Garrido en la direcció escènica, CUBE en el disseny de l'espai i les llums i Oriol Cava en la creació dels visuals.

FITXA ARTÍSTICA

Marc Parrot: veu i guitarra
Oriol Caba: visuals
Cube: Il·luminació i espai escènic
Irene Garrido: direcció artística

Preu: 25 - 20 - 10
agenda teatres de reusagenda teatres de reusagenda teatres de reusagenda teatres de reusagenda teatres de reusagenda teatres de reus