reus.cat
lupa
teatres de reus
Reus ciutat de teatres

Teatres de Reus

Programació

PROJECTE BARTRINA 2022

Cultura de proximitat 2022

Dia 08/06/2022 - 10:00 h

El Consorci del Teatre Bartrina, conjuntament amb la regidoria de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, treu a la llum la convocatòria del Projecte Bartrina. Cultura de Proximitat 2022 amb el qual torna a apostar per la producció pròpia amb l’objectiu d’apostar per la proximitat, el talent local i el territori.

El termini de lliurament de projectes en la convocatòria de l’edició Projecte Bartrina. Cultura de Proximitat 2022 serà a partir del 8 de juny i finalitzarà el dia 30 de juny de 2022.

Les persones que desitgin participar en aquesta convocatòria hauran d’enviar les seves propostes a l’adreça electrònica projectebartrina@teatrebartrina.cat

El jurat escollirà un màxim de 4 propostes que es representaran al Teatre Bartrina i la resolució es donarà a conèixer el dia 11 de juliol de 2022.

DOTACIÓ ECONÒMICA
La dotació econòmica del Projecte Bartrina. Cultura de Proximitat 2022 és de 30.000€ (trenta mil euros) en total. El màxim que es destinarà a cada producció seran 7.500€ (set mil cinc-cents euros) com a despesa íntegra destinada a cada producció.

Consulta en el següent enllaç les bases reguladores. Bases reguladores

Més informació a projectebartrina@teatrebartrina.cat

Preu: 
agenda teatres de reus